Animated Blood & Gore, Strong Language

Files

Black Isle Studios

Fallout

Interplay Productions

Nuclear

Fallout 2 Trivia Contest

The Trivia Contest entry period is now over.

The winners are...Lucas Kawarski of Jaktorow, Poland and Cameron Rapmund of Fairfield West, Australia

Hazard!

Questions with Answers

1. What is the real name of the Master?
Answer: Richard Grey
Mark Grey
Francine Grey

2. What does Loxley want you to steal from the Hightowers?
Answer: a necklace
a ring
a pendant

3. Tycho was a member of what organization?
Answer: Desert Rangers
Night Raiders
Blades

4. Who is in the painting found on the dead alien at the flying saucer crash site?
Answer: Elvis
James Dean
John Wayne

5. Who founded the Brotherhood of Steel?
Answer: Roger Maxson
John Maxson
Peter Maxson

6. What animals escaped during the development and testing of FEV?
Answer: raccoons
Pigs
Rats

7. What games does Zax want to play with you?
Answer: chess
checkers
tic-tac-toe

8. Who guards the Water Shed in Necropolis?
Answer: Harry
Harrold
Henry

9. If you have absorbed radiation, what drug should you take?
Answer: RadAway
Rad-X
RadOut

10. What's the fake Iguana-on-a-Stick made from?
Answer: people
rats
brahmin

Hazard!
By Mutants - For Mutants
Legal Notices and Interplay Contact Information.
This page, and all contents, 1998 Interplay Productions, Irvine, California, USA. All rights reserved.