Duck and Cover Forum Index


Use these links, buy stuff from Amazon and help us out, nubs.
Amazon.com | Amazon.ca | Amazon.co.uk | Amazon.de
  Duck and Cover  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

 Support DAC!
 Inverted (green) colours after intro movies View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Vulgar_Monkey
SDF!
SDF!


Joined: 30 Jul 2008
Posts: 2

PostPosted: Wed Jul 30, 2008 4:50 pm Reply with quoteBack to top

Hi there,

I've just reinstalled fallout after a long while, on xp this time.
The intro movies play fine, but it hangs on the menu, with the last frame of the intro displayed bright green.

I've looked around, and this seems to be a problem well known by the community, however the regular fix (making sure hardware acceleration is on) doesn't seem to help in my case.

I wondered if there are any other ideas?

FYI, it's fully patched up, and I've tried switching back and forth between old and new drivers for my radeon 9600. I've also tried compatibility mode.


There is a seperate problem running Tactics, but I'll put that in a seperate thread for the sake of anyone else with a similar problem browsing the board.


edit:
hmm, same problem with F2. I expected as much.
Still, I imagine the fix will be the same too.
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


Jump to:  



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group